Finishing Touch izkušnje, forum, mnenja

Finishing Touch izkušnje, forum, mnenja
5 (100%) 1 vote

Finishing-Touch-slEpilator Finishing Touch je neverjeten izdelek, ki je izdelan v obliki “šminke”. Uporablja se za odstranjevanje dlačic na obrazu žensk. Nekatere dlačice na licu in na bradi so lahko za ženske zelo moteče in dražijo. Pri temu vam lahko pomaga Flawless. Hormonske, starostne spremembe in druge zdravstvene težave spodbujajo rast dlačic na obrazu, zato boste potrebovale ta epilator. Je zelo prenosen in trajen.

Lahko ga vzamete kamorkoli. Je izredno prikupen, torej primeren, da vas v vaši torbici spremlja na vseh koncih. Pri uporabi ne povzroča alergijskih reakcij. Pri uporabi tega prenosnega epilatorja tudi ne dobite izpuščajev. Ko izdelek naročite, ga boste prejele v  samo 1-3 dneh. Postopek naročanja je zelo preprost. Izdelek je cenovno zelo ugoden, saj pri nakupu preko uradne spletne strani proizvajalca dobite 50-odstotni popust. Ta epilator je idealen za ženske, ki imajo zelo občutljivo kožo, saj ne povzroča neželenih učinkov. Ne glede na barvo vaše kože, debelino ali teksturo, lahko z epilatorjem dosežete najboljše rezultate.
Kupi Finishing Touch z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kako deluje Finishing Touch?

Finishing Touch deluje na zelo edinstven in neverjeten način, da zagotovi odstranitev vaših obraznih dlačic na zelo varen in udoben način. Tako ne boste imeli negativnih stranskih učinkov, kot so alergijska reakcije in izpuščaji. Preden je izdelek postal resničnost je bilo opravljenih veliko raziskav. Epilator je prestal več raziskav, kliničnih testov in poskusov, da bi dokazali njegovo učinkovitost pri odstranjevanju dlačic na obrazu. Na obrazu ne bo pustil nobenih negativnih učinkov. Ne glede na etnično, jezikovno ali kulturno ozadje, boste z njegovo uporabo dobili dobre in pozitivne rezultate. Izdelek je nastal na podlagi tehnologije Butterfly, ki je narejena tako, da se ne dotika občutljive kože obraza in povzroča draženja. Ta Butterfly tehnologija odstrani dlačice tako, da jih mikroskopsko odreže z vrtečo se glavo. Je dobro in zelo diskretno nameščena pod 18 karatno pozlačeno glavo.

Glava enote je nežno pritisnjena na kožo, za odstranitev dlačic. Normalno je, da se glava enote pri uporabi segreje.

Sestavine Flawless

Epilator Flawless je bil rojen iz inovativne tehnologije, ki nežno odstranila dlačice, ne da bi povzročala kakršne koli bolečine. Veliko raziskav je bilo opravljenih o tem, kako udobno odstraniti dlačice brez povzročanja alergijskih reakcij ali kožnih izpuščajev. Sestavni deli enote so primerni za vse tipe kože ne glede na izvor osebe.

Glavne komponente enote so:

 • 1 enota za odstranjevanje dlačic s pokrovčkom
 • 1 AA baterija
 • 1 krtača za čiščenje glave

Ti sestavni deli se zelo dobro združijo, da bi dosegli najboljše rezultate, ne da bi vam povzročili kakršne koli slabe stranske učinke. Dlačice bodo nemudoma in brez bolečin odstranjene iz brade, lic in ustnic. Izdelek je pristen in brezhiben. Je zelo nežen, tako da se lahko uporablja redno. Do ponovne rasti dlačic ne pride.

Kupi Finishing Touch z 50% popustom*na uradni spletni strani

Navodila za uporabo Finishing Touch

Navodila za uporabo enote so zelo enostavna in ne zahtevajo daljših procesov ali zahtevnih ukrepov. Lahko ga uporabljajo praktično ženske vseh starostnih skupin, ne glede na barvo kože, vrsto in kulturno ozadje. Ker ne povzroča alergijskih reakcij in izpuščajev, pred uporabo izdelka ne potrebujete zdravniškega recepta.

sl-Finishing-Touch

Spodaj si oglejte navodila za uporabo enote:

 • Brezhiben pokrovček je potrebno odstraniti
 • Stikalo, ki se nahaja na strani enote, se mora obrniti v položaj “Vklop”
 • Glavo enote je potrebno nežno pritisniti na kožo.
 • Nato nadaljujte z majhnimi in krožnimi gibi, da odstranite neželene dlačice

Enoto shranjujte izven dosega otrok, da preprečite poškodbe.

Navodila, ki jih najdete na priloženem letaku je potrebno pozorno prebrati.

Kje kupiti Flawless v Slovenija

Priporočljivo je, da kupite zaključni dotik na uradni spletni strani in ne iz e-trgovin ali drugih farmacevtskih trgovin. Razlog je zelo preprost; morda ne boste pristali na prvotnem izdelku, ampak samo na ponarejenih. Nakup iz uradne spletne strani vam zagotavlja dostop do izvirnega izdelka, prav tako pa dobite približno 50-odstotne popuste od dejanskih stroškov. Prav tako lahko uživate brezplačno dostavo na dom.

Spodaj si oglejte korake, ki jih morate upoštevati pri naročilu:

 • Izpolnite naročilnico na spletni strani, ki zahteva vaše polno ime, telefonsko številko in kraj bivanja
 • Počakajte, da kupec potrdi naročilo
 • Lahko ste prepričani, da vaših podatkov o naročilu ne bo posredovala tretja oseba, temveč ostala zaupna
 • Paket je dostavljen v roku štirih dni po naročilu. Lahko se odločite za plačilo ob dostavi

Finishing Touch cena

Originalna cena izdelka znaša 78 €, vendar ga lahko danes zaradi 50-odstotnega popusta dobite že za 39 €. Kaj torej čakate? Zgrabite to zlato priložnost in si privoščite enostaven pripomoček, s katerim boste odstranili vse neželene dlačice brez kakršnihkoli bolečin.

Mnenje Flawless Izkušnje

Bacau,31 let, iz Francije pravi:

” Ne vem, kako bi lahko živela brez brezhibnega epilator Finishing Touch. Nakup mi je prinesel veliko veselja in uspeha pri odstranjevanju neželenih dlak. Kaj mi je še všeč pri izdelku je to, da je zelo prenosen in enostaven za uporabo. Deluje zelo dobro in odstrani vse trdovratne dlake, brez da bi povzročal bolečine ali draženje. Resnično priporočam ta izdelek. ”

mnenja-Finishing-Touch

Eugenia, 34 let, iz Albanije je povedala:

”Uporaba Flawless je izredno preprosta in ne zahteva težavnih procesov. Izdelek lahko vzamete kamorkoli. Naprava paše tudi v kozmetično torbico. Zelo sem hvaležna proizvajalcem za tako uporabno napravo, zahvalila pa bi se tudi prodajalcem.”

Finishing-Touch-mnenja
Kupi Finishing Touch z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: